Så er det sikkert:

Bøhling/Vogel spiller på Bartof Station (ved Frederiksberg Station) onsdag 26. april kl. 20. Billetter i forsalg: billetto.dk eller i døren (120, – kr.)

Secret Oyster var i en årrække det bedst kendte danske jazz/rock/fusions-bands i verden – og er det for så vidt stadig, som deres forskellige albums jævnligt bliver genudgivet, senest på vinyl i Frankrig og Tyskland. Koncerter i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, UK og USA befæstede deres position. Længere koncertturneer med Captain Beefheart og Herbie Hancock skabte ligeledes international opmærksomhed. Også Claus Bøhlings Hurdy Gurdy og Karsten Vogels Burnin Red Ivanhoe nyder stadigt stor respekt blandt kritikere og musikelskere.

De to hovedpersoner fra Secret Oyster har nu samlet en fire-mands unit med Assi Roar på bas og Niels Ratzer bag trommerne og er nu i gang med at indtage scenerne for rytmisk musik i Danmark.

Claus Bøhling (guitar)
Karsten Vogel (saxofon, keyboard)
Assi Roar (bas)
Niels Ratzer (trommer)

Helt central i gruppens musikalske ideologi står begrebet performance. Og med to af landets betydeligste solister på henholdsvis guitar og saxofon er der virkelig noget at se frem til, når der i repertoiret åbnes op for de store flyveture og uovertrufne energiudfoldelser, som netop kan realiseres, når én af Danmarks bedste rytmegrupper lægger ryg til.

Hvor forholdene tillader det, tilføjes Frank Hindsbergs legendariske syre-lys.

Et perfekt match. Kan anbefales hvis man er til syreguitar og fuldt knald på fra start til mål. Kodylt fedt, som vi sagde dengang…